Vanuit de organisatie heeft Ticketpoint het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op zaterdag 10 april 2021, wordt verplaatst. De nieuwe datum is bekend gemaakt: 26 MAART 2022.

Kopers hebben recht om de tickets te behouden. Zij kunnen dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken.

Je kunt je e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of je installeert de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en je kunt de tickets gebruiken op de nieuwe datum. Voor meer informatie over de Ticketmatic App klik hier!