Wanneer je de tickets niet hebt mogen ontvangen, kun je de tickets gemakkelijk terugvinden in de app.

Via deze link kun je de app in de Apple Store downloaden. Via deze link kun je de app voor Android downloaden.

Meer informatie over het downloaden van de Ticketmatic App, het downloaden van je tickets en het doorsturen van de tickets vind je hier.

Heb je vragen over het gebruik van de Ticketmatic App? Dan kun je contact opnemen met onze virtuele assistente Kees of onze online klantenservice.