Het aantal vouchercodes staat gelijk aan het aantal te bestellen tickets. Selecteer eerst het aantal tickets middels het +-teken (deze aantallen zijn vooraf ingesteld), waarna de invulvelden verschijnen voor de vouchercodes. Vul hier de vouchercode(s) vanuit de mail in. Voor iedere vouchercode ontvang je vervolgens een uniek toegangsbewijs per mail.

STAP 1: Voeg het gewenste aantal tickets toe.

STAP 2: Vul voor ieder ticket je unieke persoonlijke 12 cijferige vouchercode in.
STAP 3:  Klik op 'Volgende'.
STAP 4: Rond het bestelproces nu verder af.