BIT-leden ontvangen de tweede entreekaart voor dezelfde dag gratis, à kassatarief.

Hiervoor dien je je BIT-relatienummer in te voeren.

Tickets met BIT-ledenkorting bestellen

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/horse-event-bit-actie-1-1-gratis/

2. Vul je BIT relatienummer in

Let op: vul je relatienummer in met voorcode BIT (bijvoorbeeld: BIT123456)

3. Klik op doorgaan

4. Rond het bestelproces af

Voor de BIT-ledenkorting geldt dat per BIT code 50% korting ontvangt op twee dagkaarten met een reguliere kassaprijs.

Zodra je extra kaarten voor het Horse Event besteld, gelden deze voor het reguliere tarief.

Let op: selecteer de juiste datum voor je tickets