Wanneer je de tickets niet per mail hebt mogen ontvangen, kun je de tickets gemakkelijk terugvinden in de app.

Via deze link kun je de app in de Apple Store downloaden. Via deze link kun je de app voor Android downloaden.

Meer informatie over het downloaden van de Ticketmatic App, het downloaden van je tickets en het doorsturen van de tickets vind je hier.

Hopelijk heb je de tickets nu in bezit! Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met onze online klantenservice.