Stap 1: Ga naar de Ticketmatic app en het desbetreffende evenement, klik op stuur naar vriend.

Stap 2: Je ziet de volgende opties, kies dan voor bijvoorbeeld Whats App. Kies vervolgens de desbetreffende persoon waar je de tickets naar wil sturen.

Stap 3: De desbetreffende persoon kan via de gestuurde link de tickets downloaden.

Stap 4: Je kan de tickets als hoofboeker ook weer terughalen via: Vraag ticket terug. Daarna zijn de tickets niet meer zichtbaar voor de persoon waar je de ticket naar hebt gestuurd.