Stap 1: Ga naar de Ticketmatic app en het desbetreffende evenement, klik op stuur naar vriend. (Wanneer je meer tickets hebt, swipe dan naar het juiste ticket)

Stap 2: Je ziet de volgende opties, kies dan voor bijvoorbeeld Whatsapp. Kies vervolgens de desbetreffende persoon waar je de tickets naar wil sturen.

Stap 3: De desbetreffende persoon kan via de gestuurde link de tickets downloaden.

Stap 4: Je kan de tickets als hoofdboeker ook weer terughalen via: Vraag ticket terug. Daarna zijn de tickets niet meer zichtbaar voor de persoon waar je de ticket naar hebt gestuurd.

Ook is er een handig filmpje met uitleg over de Ticketmatic app. Het filmpje kan je Hier bekijken.