OPENBAAR VERVOER
Het Media Park is per trein uitstekend bereikbaar, o.a. via station Hilversum Media Park. Waar vier treinen per uur aankomen en vertrekken in beide richtingen. Vanaf beide perrons loopt u via de voetgangerstrap/-traverse direct het hart van het Media Park binnen. Plan uw reis met de trein via www.ns.nl of met de bus en ander openbaar vervoer via www.ov9292.nl.


AUTO
Het Media Park is per auto het snelst te bereiken via de A1: komend vanaf richting Amsterdam neemt u afslag 9 Laren/Hilversum. Vanaf richting Amersfoort volgt u de borden Hilversum-Noord en neemt u afslag 9 Laren/Hilversum-Noord. Bij aankomst op het Media Park volgt u de borden naar de parkeergarages en -terreinen.
Plan uw volledige route eenvoudig door te klikken op routebeschrijving in de Google Maps kaart.


PARKEREN
Publiek dat een opname of evenement bezoekt, parkeert op Parkeerdak A. Koop op https://ticketpoint.nl/evenement/zapp-your-planet/ alvast je parkeerkaart voor Zapp Your Planet. Je kunt deze parkeerkaart bij de informatiebalie bij de ingang van Zapp Your Planet inwisselen voor een uitrijkaart.
Het voordeel hiervan, is dat je niet in de rij hoeft te staan bij de betaalautomaat en gegarandeerd bent van een parkeerplaats.

Het is ook mogelijk om op de dag van het evenement het bedrag voor het parkeren bij de betaalautomaat of slagboom te voldoen.
Hiervoor wordt €1,50 per 55 minuten gerekend. Contactloos betalen is mogelijk.


FIETS / LOPEND
Het Media Park is zowel fietsend als lopend goed te bereiken. Plan uw loop- of fietsroute eenvoudig door te klikken op routebeschrijving in de Google Maps kaart.