Voor het downloaden van de Ticketmatic Ticketapp kun je onderstaand stappenplan volgen.

1. Ga naar de Appstore of Google Play Store

2. Zoek de app "Ticketmatic" in de categorie "Amusement".

3. Download de app op je eigen account met het e-mailadres waar de reservering mee is voldaan.

4. Bij inloggen in de app dien je te registreren met je e-mailadres en naam.

5. Je ontvangt per mail een verificatiecode die je moet invullen voor je de app kunt gebruiken.

Ook is er een handig filmpje met uitleg over de Ticketmatic app. Het filmpje kan je hier bekijken.

Mocht je er niet uitkomen? Stel je vraag dan aan onze virtuele assistente Kees of in onze online klantenservice