Wanneer de Ticketmatic Ticket App op je smartphone staat, kun je je tickets op de volgende manier downloaden.

1. Onder het kopje "Tickets" zijn de tickets van je evenement te vinden.

2. Je vindt een overzicht van al je orders.

3. Je kunt je order openen om specificaties te bekijken. Hierin vindt je ook een ticket. Let op: dit is een secure ticket. De QR-code wordt pas 2 uur voor aanvang van de show gepubliceerd.

Ook is er een handig filmpje met uitleg over de Ticketmatic app. Het filmpje kan je hier bekijken.

Mocht je er niet uitkomen? Stel je vraag dan aan onze virtuele assistente Kees of in onze online klantenservice.