1. Ga naar "Zalen" en Volg Ticketpoint

2. Open Ticketpoint, je ziet nu een overzicht van de beschikbare voorstellingen:

3. Selecteer de gewenste voorstelling. Je ziet nu wat algemene info over de voorstelling.

4. Koop tickets, selecteer het aantal tickets en kies "checkout". Je wordt nu doorgeleid naar iDeal voor het voldoen van de betaling.

5. Het ticket is nu te vinden onder het kopje "Tickets" in de app. Je ontvangt tevens een bevestigingsmail.