Het is mogelijk tickets te bestellen via de Ticketmatic Ticket App. Download de app nu via de Apple Store of de Google Play Store

Wanneer je de app hebt gedownload:

1. Ga naar "Zalen" en Volg Ticketpoint

2. Open Ticketpoint, je ziet nu een overzicht van de beschikbare evenementen:

3. Selecteer het gewenste evenement. Je ziet nu wat algemene info over het evenement. Klik onderaan op 'Koop Tickets'.

4. Selecteer het aantal tickets en kies "checkout". Je wordt nu doorgeleid naar iDeal voor het voldoen van de betaling.

5. Het ticket is nu te vinden onder het kopje "Tickets" in de app. Je ontvangt tevens een bevestigingsmail.

Mocht je er niet uitkomen? Stel je vraag in onze online klantenservice