Heb je een vouchercode ontvangen via Ticketveiling, Tripper, Groupon en/of WOWdeal? Dan kun je deze op onderstaande wijze verzilveren.

Ticketveiling en Tripper:

Je kunt op de volgende wijze je gewonnen voucher verzilveren voor een entreeticket voor Ibiza Xperience 2019:

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/ibiza-xperience-fair/

2. Kies de "Bestel tickets" button voor de juiste datum.

3. Nu opent de bestelmodule. Kies de groene button "promotiecode verzilveren" en vul hier de promotiecode VEILIBIZA19 in. Klik OK.

4. Er verschijnt nu een gratis prijstype. Selecteer het aantal tickets waar je recht op hebt. Vul voor ieder ticket je unieke persoonlijke vouchercode in. Let op: 1 ticket per vouchercode. Eventueel kun je extra tickets bijkopen tegen het regulier geldende tarief.

5. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets te ontvangen.

Let op: Het verkrijgen van veilingtickets per mail is gratis, voor verzending per post kunnen kosten in rekening gebracht worden.

Groupon:

Volg onderstaande stappen om je entreeticket te downloaden:

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/ibiza-xperience-fair/

2. Klik op de button "Bestel tickets". Let op: kies de juiste datum.

3. Klik op de groene button "Gebruik promotiecode", vul de promotiecode Grouponibiza19 in en klik op OK.

4. Er verschijnt nu een extra regel met een "Groupon ticket". Selecteer het gewenste aantal tickets.

5. Vul voor ieder ticket je eigen unieke persoonlijke vouchercode in. Let op: maximaal 1 ticket per vouchercode. OF: Let op: maximaal 2 tickets per vouchercode. Verschilt per gewonnen veiling.

6. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets te downloaden.

Let op: verzending van tickets per mail is gratis, voor verzending per post kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

WOWdeal:

Volg onderstaande stappen om je entreeticket te downloaden:

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/ibiza-xperience-fair/

2. Klik op de button "Bestel tickets". Let op: kies de juiste datum.

3. Klik op de groene button "Gebruik promotiecode", vul de promotiecode IBIZAWOW19 in en klik op OK.

4. Er verschijnt nu een extra regel met een "Gratis ticket". Selecteer het gewenste aantal tickets.

5. Vul voor ieder ticket je eigen unieke persoonlijke vouchercode in. Let op: maximaal 1 ticket per vouchercode. OF: Let op: maximaal 2 tickets per vouchercode. Verschilt per gewonnen veiling.

6. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets te downloaden.

Let op: verzending van tickets per mail is gratis, voor verzending per post kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.