Heb je een NS Dagkaart gekocht op Ticketpoint.nl?

Hieronder vind je een stappenplan over hoe je deze NS Dagkaart kunt verzilveren.

Stap 1: Ga naar www.ns.nl/couponcode

Stap 2: Voer de couponcode in. Let op: de code is hoofdlettergevoelig.

Stap 3: Kies je reisdatum en vul je begin- en eindstation in.

Stap 4: Voer je gegevens in en klik op 'in winkelwagen'.

Stap 5: Controleer al je gegevens en klik op 'verder'.

Stap 6: Geef je definitieve akkoord op alle ingevulde gegevens en klik op 'verder'.

Stap 7: Het e-ticket wordt nu gegenereerd.

Stap 8: Er wordt gevraagd om je e-mailadres. Het e-ticket wordt toegestuurd naar je inbox.

Stap 9: Print het e-ticket uit of laad deze op je mobiel in de reisplanner app en houd deze bij je in de trein.