Wanneer de betaling voor de tickets is ontvangen, dan worden de tickets naar je toegestuurd. Mocht je gekozen hebben voor mobiele tickets, dan ontvang je deze direct na betaling in je mailbox.

Deze kun je downloaden en opslaan op je mobiele telefoon. Vanaf je smartphone kun je je mobiele tickets bewaren en delen in Passbook (iPhone), PassAndroid (Android) of Pass Wallet (Windows).

Heb je de tickets niet binnen de aangegeven tijd ontvangen?

Voor vragen omtrent je bestelling kun je een melding maken in onze online klantenservice.