Heb je gekozen voor e-tickets? Dan worden je tickets direct na ontvangst van de betaling naar het door jouw opgegeven e-mailadres verzonden.

Wanneer je inlogt in "Mijn Toppers account" met je e-mailadres en wachtwoord waar je de reservering mee gemaakt hebt, kun je naar >> "Mijn Bestellingen" waar je bij >> "Bestel geschiedenis" je bestelling kunt vinden. Hier kun je ook je e-tickets voor Toppers in Concert opnieuw downloaden.

Let op: Er kan vertraging optreden door de terugkoppeling van de financiële instellingen- of banken.

Heb je de betaling succesvol afgerond en na 24 uur de opdrachtbevestiging en de tickets nog niet ontvangen en zijn deze ook niet terug te vinden in je "Mijn Toppers Account"?

Dan kun je contact opnemen met Ticketpoint via onze online klantenservice.