Deze handleiding legt in korte en duidelijke stappen uit hoe je tickets kunt bestellen voor Toppers in Concert.

Benodigdheden

1. Ga naar het juiste evenement
Klik op de homepage op het evenement "Toppers in Concert", de concertdata van Toppers in Concert worden hier getoond. Je ziet vervolgens meer informatie, waaronder de beschikbare rangen en de bijbehorende prijzen.

2. Ga naar de gewenste datum

3. Klik op ‘Koop meteen je tickets’ bij de juiste datum
In het geopende scherm zie je voor welke rang en voor welke datum je tickets kunt bestellen. Let op: selecteer de juiste datum.

4. Klik op ‘Bestel tickets’.
In een nieuw venster opent zich de Ticketpoint bestelmodule waar je direct terechtkomt bij het door jouw gekozen evenement.

5. Selecteer je tickets met + en –
De bestelmodule selecteert automatisch de best beschikbare (zit)plaatsen binnen de door jouw gekozen rang. Hier kun je een keuze maken tussen de aangeboden rangen en het aantal tickets.

Als je het gewenste aantal tickets binnen de door jouw gekozen rang hebt geselecteerd, maak je een keuze uit de verzendwijze e-tickets, hardcopy tickets of hardcopy tickets in cadeauverpakking. Klik daarna op “in winkelmandje”.

6. Log in met je Toppers gebruikersnaam en wachtwoord.
Indien je deze nog niet hebt, kun je jezelf registreren als nieuwe Toppers klant. Indien je het wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Deze wordt per mail naar je verzonden.

7. Winkelmandje
Je ziet nu een overzicht van je bestelling. Eventueel kun je extra tickets toevoegen, of de tickets uit je winkelmandje verwijderen. Controleer hier voor de zekerheid nogmaals of je de tickets voor de juiste datum hebt geselecteerd. Klik vervolgens op “Verder”.

8. Account informatie en Ticketpoint Garantie
Controleer je accountgegevens. Je hebt hier tevens de mogelijkheid om een Ticketpoint Garantie af te sluiten over je bestelling. Klik hier voor meer informatie over de Ticketpoint Garantie. Controleer nogmaals je bestelling en klik op “Verder”.

9. Selecteer je betaalmethode
Kies voor iDeal, Creditcard of Bancontact / Mr Cash. Kies daarna “Betalen” en selecteer je bank. Je wordt hierna doorgeleid naar het betaalplatform van je bank.

Betaling via iDeal
Je kunt gebruik maken van iDeal. Meer informatie over iDeal vindt je op www.ideal.nl.

Betaling via Creditcard
Je kunt betalen met Visa, Mastercard en Maestro. Je creditcardgegevens worden via de SSL-methode versleuteld. Tijdens de betaling wordt gevraagd naar de CVC code. Deze 3 cijferige code vindt je op de achterkant van je creditcard.

Betaling per een Buitenlands betaalplatform

Je kunt gebruik maken van het buitenlandse betaalplatform Bancontact / Mr Cash.

Wanneer de betaling is afgerond ontvang je automatisch een opdrachtbevestiging van je boeking per e-mail op het door jouw opgegeven emailadres. Heb je gekozen voor e-tickets dan zijn deze e-tickets als bijlage toegevoegd aan je opdrachtbevestiging.

Let op: er kan vertraging optreden door de terugkoppeling van de financiële instellingen / banken. Heb je je betaling succesvol afgerond en na 24 uur de opdrachtbevestiging en e-tickets nog niet ontvangen? Gelieve een melding te maken in onze online klantenservice.

10. Je tickets
Heb je gekozen voor tickets (in cadeauverpakking) per post? Dan ontvang je veelal binnen 7 dagen hardcopy tickets per post op het door jouw opgegeven adres.

Indien je bij de verzendoptie hebt gekozen voor e-tickets, dan worden de tickets als bijlage in de opdrachtbevestiging naar het door jouw opgegeven e-mailadres verzonden. Tevens worden je e-tickets opgeslagen in “Mijn Toppers Account”.