Op 18 oktober 2018 om 15.21 uur heeft Ticketpoint een officieel bericht ontvangen van de organisatie Being Indian B.V. dat het evenement Just Qawali by Rahat Fateh Ali Khan is geannuleerd.

Being Indian B.V. is verantwoordelijk voor de afhandeling van dit concert. Ticketpoint treedt bij het aanbieden en verkopen van Tickets op als bemiddelaar bij de totstandkoming van de Overeenkomst tussen Koper en Organisator. Ticketpoint is geen partij bij de Overeenkomst die tot stand komt door de aankoop van een Ticket.

Wij hebben van u vragen ontvangen over de stand van zaken met betrekking tot de afgelasting van dit evenement. Dat is begrijpelijk omdat u via ons de kaarten heeft besteld en betaald. Op grond van de overeenkomst met de Organisator hebben wij deze gelden afgedragen aan de Organisator, die ook uw contractspartij is. Zoals door ons is duidelijk gemaakt en ook in onze voorwaarden staat opgenomen, zijn wij immers slechts als bemiddelaar opgetreden in deze kwestie en heeft u met de organisator (onze opdrachtgever) een overeenkomst gesloten, dus niet met ons.

Hoezeer het ons ook spijt en wij uw vragen begrijpen, zult u zich tot deze opdrachtgever moeten wenden met uw verzoek tot restitutie van de door u betaalde kaartgelden, die deze gelden ook onder zich heeft. Deze opdrachtgever en organisator is:

Being Indian BV
Emailadres: info@beingindian.nl
Adres: www.beingindian.nl
Telefoonnummer: 06 - 83 56 18 31

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Being Indian B.V. via: https://beingindian.nl/contact/