Consumptiemunten zijn hét betaalmiddel voor consumpties in Ziggo Dome. Je haalt ze bij een van de muntautomaten die op elke verdieping aanwezig zijn of bij de servicebalies op de begane grond. Deze zijn niet verkrijgbaar bij de kassa van Ticketpoint.


Munten over? Geen probleem, want je kunt ze na afloop inwisselen aan een van de servicebalies.


De muntautomaten accepteren:

  • Maestro
  • Visa, Mastercard
  • Contant geld in de vorm van bankbiljetten
Geldigheid munten

De geldigheidsduur van de huidige consumptiemunt staat vermeld op de consumptiemunt. Deze serie is tot vijf maanden na de op de munt vermelde datum in te wisselen tegen contanten.
Je kunt je munten dus vaak bewaren tot je volgende bezoek aan Ziggo Dome. Wil je ze liever dezelfde avond inwisselen tegen contanten? Vanaf een half uur voor einde show, kun je naar een van de servicebalies op de begane grond.


De geldigheidsduur van de huidige consumptiemunt staat vermeld op de consumptiemunt. Deze serie is tot vijf maanden na de op de munt vermelde datum in te wisselen tegen contanten, of om te ruilen voor een nieuwe munt.
Je kunt je munten dus vaak bewaren tot je volgende bezoek aan Ziggo Dome. Wil je ze liever dezelfde avond inwisselen tegen contanten? Bij de servicebalie kun je je geld terugkrijgen door middel van retourpinnen of, indien gewenst, inwisselen tegen contanten.
Je kunt hiervoor naar een van de servicebalies op de begane grond. Ben je niet in de gelegenheid om munten in de Ziggo Dome in te wisselen, dan kun je contact met ons opnemen via service@ziggodome.nl of via deze link

Meer informatie over de Ziggo Dome consumptiemunt vind je in dit reglement.