Heb je een kortingscode ontvangen voor ZAPP Sinterklaasfeest? Dan is het mogelijk deze code op de volgende manier te verzilveren.

1. Kies de juiste datum/tijd.

2. Kies een vak waar je wilt zitten

3. Onder selecteer tickets staat de optie "Gebruik promotiecode"

4. Voer de promotiecode in en voeg het aantal tickets toe aan de selectie (Je ziet hier ook de ticket met de korting tevoorschijn komen)

5. Kies je plaatsen (de blauwe bolletjes zijn de aan jou toegewezen plaatsen, deze kun je nog wijzigen)

6. Klik op volgende. Hierna kun je je bestelling afronden.