Als lid van Omroep MAX ontvang je 20% korting op je tickets voor MAX Proms 2018. Hiervoor maak je gebruik van de speciale MAX Leden promotiecode. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Selecteer in de bestelmodule het gewenste vak.

2. Klik bij selecteer tickets op "gebruik promotiecode" en vul hier de promotiecode in die je als Omroep MAX lid hebt mogen ontvangen.

Ben je lid van Omroep MAX maar heb je de promotiecode nog niet mogen ontvangen? Het is mogelijk om deze op te vragen via https://www.omroepmax.nl/promotiecodeproms/

3. Selecteer het prijstype met korting.

4. Klik op "Toevoegen aan selectie" om het aantal gewenste stoelen toe te voegen. Klik daarna op "Volgende".

5. Rond het bestelproces af.