Als lid van Omroep MAX ontvang je 20% korting op je tickets voor MAX Proms 2019. Hiervoor maak je gebruik van de speciale MAX Leden promotiecode.

Hoe gaat dit in zijn werk? Volg hieronder de stappen.

1. Selecteer in de bestelmodule het gewenste vak.

2. Klik bij selecteer tickets op "gebruik promotiecode" en vul hier de promotiecode in die je als Omroep MAX lid hebt mogen ontvangen.

3. Selecteer het prijstype met korting met het grijze pijltje.

4. Klik op "Toevoegen aan selectie" om het aantal gewenste stoelen toe te voegen. Klik daarna op "Volgende".

5. Rond het bestelproces af.