Als je van een sponsor, standhouder of andere partij van Horse Event een 20% kortingspromocode hebt ontvangen, dan kun je de onderstaande routing gebruiken.

De korting is geldig op max. 4 tickets

Wil je met meer dan 4 personen naar Horse Event komen, dan dien je extra reguliere tickets te bestellen.

Routing:

1. Koop gelijk je tickets via: https://ticketpoint.nl/evenement/horse-event/#tickets

2. Kies de juiste datum en druk op: Bestel tickets

3. Druk op Gebruik promotiecode(zie afbeelding hieronder) om je korting te verkrijgen.

4. Vul je verkregen promocode in en druk op oke.

5. Er klapt nu een extra prijstype uit (zie afbeelding hieronder). Selecteer het gewenste aantal tickets.

6. Als je vervolgens op volgende klikt, kun je de bestelling definitief maken en de kaarten bestellen.

Let op: Dit betreft een korting van 20% op de reguliere kassaprijs en dus niet op de voorverkoop of Early Bird prijs.