Als KNHS-lid ontvangt je 40% korting op één dagkaart met een reguliere kassaprijs.

Hiervoor dien je je KNHS relatienummer in te voeren.

Tickets met KNHS-ledenkorting bestellen

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/horse-event-korting/

2. Vul je KNHS relatienummer

Let op: vul je relatienummer in met voorcode KNHS (bijvoorbeeld: KNHS123456)

3. Klik op doorgaan

4. Vul je contactgegevens in

5. Vul je bestelgegevens in

Voor de KNHS-ledenkorting geldt dat per KNHS code 40% korting ontvangt op één dagkaart met een reguliere kassaprijs.

Zodra je extra kaarten voor het Horse Event besteld, gelden deze voor het reguliere tarief.

Let op: selecteer de juiste datum voor je tickets

6. Bevestig je bestelling. Je ontvangt binnen 24 uur (weekenddagen uitgesloten) een mail met de betaalinstructie voor je tickets.