Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen en zijn er bij het podium speciale zitplaatsen beschikbaar.


Voor bepaalde evenementen is het mogelijk om een rolstoelplaats te reserveren. Een rolstoelplaats wordt ten alle tijden in combinatie verkocht met een begeleiderplaats. 

Voor het reserveren van een rolstoelplaats kun je telefonisch contact opnemen met Ticketpoint via 0900 - 9000 8000 (45 ct p/m). 

Dit is uitsluitend een reserveringsnummer. Voor overige vragen omtrent je bestelling kun je contact opnemen met onze online klantenservice


Ticketpoint is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:30 uur.