Op het moment dat u tickets bij Ticketpoint heeft gekocht krijgt u (bij de optie tickets via de email) een email met daarin de keuze om niet alleen e-tickets te printen maar ook op uw mobiel of op uw Apple watch een ticket te downloaden.

De wallet/passbook is de verzamelplaats van al uw toegangsbewijzen, vliegtickets, kortingsbonnen, klantkaarten etc.

De digitale tickets kunt u makkelijk met iemand delen via e-mail/watsapp/sms zodat ieder zijn eigen toegangsbewijs op zijn mobiel heeft. voor info klik hier

Laat ze op het toegangsscherm zien en vanaf mobiel kan de digitale ticket gescand worden.

Smartphone/ mobiel ticket:  open deze e-mail op uw smartphone en klik op het mobiele ticket 1 dat u op de smartphone wilt uploaden:

(kies rechtsboven voor voeg toe) en de ticket is op uw wallet (passbook) opgeslagen, herhaal dit bij meerdere tickets.

Vanaf uw smartphone kunt u uw ticket bij de entree tonen in Passbook (iPhone), PassAndroid (Android) of Pass Wallet (Windows)

Bewaar uw tickets op een veilige plaats.

Zorg ervoor dat uw tickets niet worden gekopieerd.

Elk ticket bevat een unieke barcode die zal gescand worden aan de ingang van het evenement.