Als u tickets voor de Amsterdam Tijgers heeft gewonnen via de de veiling, gebruik dan onderstaande routing om uw vouchercode te verzilveren.

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/ijshockeyseizoen-amsterdam-tigers/
  2. Kies 'Koop je tickets' bij de wedstrijd waarvoor je een ticket hebt gewonnen.
  3. Klik in de bestelmodule op 'Gebruik promotiecode'.
  4. Vul de promotiecode VeilingAT17 in (let op: hoofdlettergevoelig).
  5. Selecteer evenveel tickets als je vouchercodes hebt en vul de unieke code (onder de streepjescode) bij 'Ticket 1', 'Ticket 2', 'Ticket3' etc in.
  6. Voltooi de bestelmodule, hierna worden de e-tickets automatisch naar je e-mailadres gestuurd. De e-tickets zijn ook direct te downloaden aan het einde van de bestelmodule.

Let op: Verzending van E-tickets is gratis. Voor verzending van tickets per post kunnen kosten gerekend worden.