Heeft u een persoonlijke unieke vouchercode ontvangen voor tickets voor Spaak? Dan vindt u hieronder de routing die u kunt gebruiken om deze vouchercode te verzilveren. 1 vouchercode is geldig voor 2 tickets.

Routing verzilveren Spaak tickets:

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/wereld-filmpremiere-spaak/
  2. Kies 'Koop je tickets' bij zaterdag 2 september 2017.
  3. Klik in de bestelmodule op 'Gebruik promotiecode'.
  4. Vul de promotiecode 'Uitnodigingspaak' in (let op: hoofdlettergevoelig).
  5. Selecteer 2 relatietickets en vul je unieke persoonlijke vouchercode in bij 'Ticket 1' en 'Ticket 2'.
  6. Voltooi de bestelmodule, hierna worden de e-tickets automatisch naar je e-mailadres gestuurd. De e-tickets zijn ook direct te downloaden aan het einde van de bestelmodule.