Als u via Groupon een vouchercode heeft gewonnen, kunt u via onderstaande beschrijving uw tickets boeken.

Er zijn speciale vouchercodes verstrekt voor tickets voor 1 persoon, voor tickets voor 2 personen en voor tickets voor 4 personen. Let er dus goed op dat u het juiste aantal personen selecteert.

Vouchercode 1 persoon

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/mercado-dibiza/
  2. Kies 'Koop meteen je tickets'.
  3. Klik in de bestelmodule op 'Gebruik promotiecode'. (zie afbeelding hieronder)
  4. Vul de promotiecode Groupon17 in (let op: hoofdlettergevoelig).
  5. Selecteer 1 Groupon ticket en vul de unieke persoonlijke vouchercode bij 'Ticket 1' in.
  6. Voltooi de bestelmodule, hierna worden de e-tickets automatisch naar je e-mailadres gestuurd. De e-tickets zijn ook direct te downloaden aan het einde van de bestelmodule.

Vouchercode 2 personen

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/mercado-dibiza/
  2. Kies 'Koop meteen je tickets'.
  3. Klik in de bestelmodule op 'Gebruik promotiecode'. (zie afbeelding hieronder)
  4. Vul de promotiecode Groupon17 in (let op: hoofdlettergevoelig).
  5. Selecteer 2 Groupon tickets en vul de unieke persoonlijke vouchercode bij 'Ticket 1' en 'Ticket 2' in.
  6. Voltooi de bestelmodule, hierna worden de e-tickets automatisch naar je e-mailadres gestuurd. De e-tickets zijn ook direct te downloaden aan het einde van de bestelmodule.

Vouchercode 4 personen

1. Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/mercado-dibiza/
  2. Kies 'Koop meteen je tickets'.
  3. Klik in de bestelmodule op 'Gebruik promotiecode'. (zie afbeelding hieronder)
  4. Vul de promotiecode Groupon17 in (let op: hoofdlettergevoelig).
  5. Selecteer 4 Groupon tickets en vul de unieke persoonlijke vouchercode bij 'Ticket 1', 'Ticket 2', 'Ticket 3' en 'Ticket 4' in.
  6. Voltooi de bestelmodule, hierna worden de e-tickets automatisch naar je e-mailadres gestuurd. De e-tickets zijn ook direct te downloaden aan het einde van de bestelmodule.

wordt weergegeven