Als u van een sponsor of andere partij van Mercado d Ibiza 50% kortingscode heeft verkregen, dan kunt u de onderstaande routing gebruiken.

Routing:

1. Koop gelijk uw tickets via: https://ticketpoint.nl/evenement/mercado-dibiza/

2. Kies de juiste datum en druk op: Bestel tickets

3. Druk op Gebruik promotiecode(zie afbeelding hieronder) om uw korting te verkrijgen.

4. Vul uw verkregen promocode en druk op oke.

5. Er klapt nu een extra prijstype uit(zie afbeelding hieronder). Selecteer het gewenste aantal tickets.

6. Als u vervolgens op volgende klikt, kunt u uw bestelling definitief maken en de kaarten bestellen.

Let op: Dit betreft een 50% korting op de reguliere entree prijs.