Als u van een sponsor, standhouder of andere partij van Horse Event een 20% kortingspromocode heeft verkregen, dan kunt u de onderstaande routing gebruiken.

De korting is geldig op max. 4 tickets

Wilt u met meer dan 4 personen komen, dan dient u reguliere tickets extra te bestellen.

Routing:

1. Koop gelijk uw tickets via: https://ticketpoint.nl/evenement/horse-event/#tickets

2. Kies de juiste datum en druk op: Bestel tickets

3. Druk op Gebruik promotiecode(zie afbeelding hieronder) om uw korting te verkrijgen.

4. Vul uw verkregen promocode en druk op oke.

5. Er klapt nu een extra prijstype uit(zie afbeelding hieronder). Selecteer het gewenste aantal tickets.

6. Als u vervolgens op volgende klikt, kunt u uw bestelling definitief maken en de kaarten bestellen.

Let op: Dit betreft een korting van 20% op de reguliere kassaprijs en dus niet op de voorverkoop of Early Bird prijs.