Volg onderstaande stappen om de promotiecode te verzilveren

1. Ga naar de pagina van het evenement op onze website.

2. Kies de dag waarop je wil gaan.

3. Selecteer het gewenste aantal tickets.

4. Klik in de bestelmodule op "Vul promocode" in. Deze is hoofdlettergevoelig!

5. Selecteer 2 veilingtickets (deze staan op een nieuwe regel). Vul je unieke persoonlijke vouchercodes in om je tickets te verzilveren.

6. Voltooi de bestelmodule en de tickets worden automatisch naar uw mail toegestuurd. Tickets zijn ook direct te downloaden aan het einde van de bestelmodule.

Let op: het verzenden van E-tickets is gratis, aan het verzenden van tickets per post zitten kosten verbonden.